Bipollen inneholder mer enn 250 aktive substanser, inkludert proteinerkarbohydraterlipiderfettsyrervitaminermineralerenzymer og antioksidanter. Det er viktig å merke seg at næringsinnholdet i pollen varierer og er avhengig av hvilke planter biene henter fra, samt sesong og andre lokale omstendigheter. Det har vist seg å være forskjellig aminosyre-sammensetning fra bipollen som er høstet om våren enn om sommeren.

Bipollen har høyt nivå av antioksidanter. Antioksidanter kan være med å hjelpe mot frie radikaler og kroniske sykdommer.
Visste du at bipollen inneholder nesten alle næringsstoffene som menneskekroppen trenger? Derfor har det tyske forbundsstyret offisielt anerkjent bipollen det som medisin.

Bee pollen er fantastisk for naturlig kunne lette allergi og ligger til grunn for de mange helsefordelene med rå honning. Den er rik på vitaminermineraler, proteiner, lipider og fettsyrer, enzymer, karotenoider og bioflavonoider – noe som gjør det til et antibakterielt, soppdrepende og antiviralt middel som styrker kapillærene, reduserer betennelse, stimulerer immunforsvaret og senker kolesterolnivået naturlig.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *